1. Список використаних технологій: Node.js, Npm, Gulp, (HTML, CSS, JS)

2. Заєць Юлія, Дубницька Юлія

3. Заєць Юлія: Завдання для студента №1
   Дубницька Юлія: Завдання для студента №2


https://julia.stashuk.gitlab.io/step-project-forkio
