STEP PROJECT FORKIO

Над проектом працювала Кравченко Юлія.

Список использованных технологий:
gulp
gulp-sass
browser-sync
gulp-js-minify
gulp-uglify
gulp-clean-css
gulp-clean
gulp-concat
gulp-imagemin
gulp-autoprefixer

Завдання для студента №1, №2: Кравченко Юлія.
