# Tehtävänanto:

Kimmo Koodari on tehnyt flashcard-tyyppisen sovelluksen biologian ja kemian knoppitiedon oppimiseksi.
Hän on tehnyt lukuisia virheitä rakentaessaan sovellusta. Sinun tehtäväsi on havainnoida merkittävimmät
karkeudet ja kertoa Kimmolle, kuinka asiat tulisi tehdä. Lisäksi, Kimmo tarvitsee apua "kortin luomis"-toiminnallisuuden
toteuttamiseen. Tee hänelle pohja, mistä Kimmo pääsee jatkamaan. Sisällytä pohjaan vähintään:
- Nappi, josta voi valita liittyykö kortti kemiaan vai biologiaan.
- Kortin kuvaus
- Kortin vastaus (eli selitys termille)
- Muutama unit-testi


![alt text](pictures/programming.jpg)


