# Status: OK

# Webtember

# Description
De geschiedenis van het Internet is fascinerend! Hoe wij ooit met protocollen als TCP en UDP digitale pakketjes hebben kunnen versturen over heel te wereld en met de protocollen HTTP en HTML het mogelijk is geworden tekst naar elkaar te sturen en dit vorm te geven in web browser. Het aller aller begin van websites en webapplicaties.

Voor het oplossen van deze puzzels heb je alleen een web browser, zoals Chrome of Firefox nodig.

Hebben wij er zin in!

JCR(Yes!)