# Status: OK

# Vaultbreaker


Bestudeer het bijgeleverde VaultBreaker bestand. De kwestbaarheid in deze puzzel is een format string vulnerability. Kun jij de verstopte key achterhalen? 

Flag = JCR(de KEY)