# Status: OK

# JavaScript

# Description
Download en unzip het bijgeleverde boba_fett.zip bestand.

Disclaimer: Dit is natuurlijk een fictief voorbeeld waarin de code van de webpagina is aangepast voor leerdoeleinden. 

Boba Fett is op jacht naar Han Solo en heeft via een phishing email al zijn Name en Password weten te achterhalen. Nu alleen nog zijn Security Key.

Kun jij Boba Fett helpen? Misschien door gebruik te maken van een Web Console?

Flag format: JCR( )

