# Fitxers del mòdul smxm7

# Entorn de treball
## Git - Gitlab
### Com funciona git
### Creació d'un compte a Git lab
### treball en local
### Sincronització amb Gitlab

## Vagrant
### Motivació - Com funciona
### Creació d'una màquina virtual via vagrant
### Detalls
### Creació d'un laboratori
### Optimització del laboratori
### Vagrant + Git

# DHCP i DNS
## DHCP
## DNS

# FTP i EMAIL
## FTP
### Server
### Client 
## EMAIL
### Server 
### Client

# HTTP i PROXY
## HTTP
## PROXY

# Remote access
## SSH
## RDP
## VNC

