Používám python knihovnu `torch` viy. `requirements.txt` -> instalace `pip install -r requirements.txt` <br>

V kodu jsem aplikoval neural networks s reinforcement učením. stěžejní jsou třídy agent a model.

Používal jsem [Bellmanova rovnice](https://cs.wikipedia.org/wiki/Bellmanova_rovnice)