# Kernel

Det verkar som att mitt grafikkort Radeon RX 6500 XT inte fungerar så bra med kernel 5.15 som Ubuntu 22.04 använder.

<del>https://linuxhint.com/install-upgrade-latest-kernel-ubuntu-22-04/</del>

Urusel idé! Det är kernel-kod som saknar stöd för ZFS.

* [Installera valfri kernel](https://davejansen.com/install-a-linux-kernel-of-choice-under-ubuntu/)
