# Node task

Hello readme

## Installation steps

1. Clone repository `git clone`
2. make **very gud** readme.md file
---
### Image
![kirbo](image.png)

[My website](https://debu.moe) :joy:  <-- ~~ei välttis toimi emojit tässä~~ joka olisi _harmillista._ hyvin ***harmillista.***

Nää jotkuu formatoinnit on discordista tuttuja : )

---

## To do list

- [x] Tee tää readme
- [x] Palauta tää readme
- [ ] Kasaile uus näppis

## Ohjelman pätkä

```
#include <stdio.h>
int main() {
      printf("Hello world!");
      return 0;
  }
```