\chapter{Zaključak i budući rad}
		
		\par
		Prva faza projekta započela je okupljanjem projektnog tima i dodjelom projektnog zadatka. Unutar tima stvoreni su manji podtimovi kako bi se raspodijeljeni posao kvalitetnije izvršio. Nakon toga podtimovi su se posvetili proučavanju tehnologija u kojima se razvija aplikacija. Nakon razrade koncepta baze podataka, baza je i kreirana uz pomoć Spring Boota. Postignuta je CRUD funkcionalnost za sve entitete baze podataka i preko aplikacijskog sučelja omogućen je login/logout i registracija korisnika. Pri tome se koristi Spring Security radi postizanja velike razine sigurnosti. Aplikacija je postavljena na platformu Heroku te je dostupna pomoću javne mreže.
		\\
		\par
		U drugoj fazi projekta tim se posvetio proučavanju tehnologija aplikacijskog sučelja i povezivanje istih s \textit{backendom}. Nakon toga uspješno su nadograđene generičke funkcionalnosti \textit{backenda}, povezani su postojeći servisi s vanjskim API-jem za dohvat/praćenje lokacije korisnika i povezivanje postignute funkcionalnosti s \textit{frontend} dijelom aplikacije. Sve navedeno dokumentirano je pomoću UML dijagrama i popratnom dokumentacijom koja služi da bi pojednostavila korištenje aplikacije potencijalnim korisnicima.
		\par
		Potencijalna nadogradnja aplikacije bi bila u obliku mobilne aplikacije, dodavanje novih funkcionalnosti, specijalizacija za određeno područje primjene i slično. 
		\par
		Usprkos raznoraznim obavezama popraćenih neiskustvom, kratkim vremenskim rokovima, praznicima, putovanjima članova i zdravstvenim nedaćama cilj projektnog zadatka izvršen je gotovo u potpunosti. Radom na ovom projektu upoznali smo se s novim tehnologijama, radom u timu, organizacijom i podjelom poslova među sudionicima tima. Iza nas je novo iskustvo koje će zasigurno biti primjenjivo u budućnosti.