\chapter{Dnevnik promjena dokumentacije}		
		
		\begin{longtabu} to \textwidth {|X[2, l]|X[13, l]|X[3, l]|X[3, l]|}
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endfirsthead
			
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endhead
			
			\hline 
			\endlastfoot
			
					0.1 & Preuzet predložak.	& Dukić & 14.10.2019. 		\\[3pt] \hline 
					0.2	& Dodan prvi dio obrasca uporabe & Grga, Dorić & 16.10.2019   \\[3pt] \hline 
					0.2.1 & Dodan ostatak obrasca uporabe & Grga, Dorić & 16.10.2019   \\[3pt] \hline 
					0.2.2 & Ispravljanje obrasca uporabe & Dorić, Grga  & 21.10.2019    \\[3pt] \hline 
					0.3 & Dodan dijagram razreda & Anić & 11.11.2019. \\[3pt] \hline
					0.3.1 & Dodan opis razreda & Anić & 11.11.2019. \\[3pt] \hline
					0.4 & Dodan prvi dio sekvencijski dijagrama & Dorić & 11.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.4.1 & Dodan ostatak sekvencijskih dijagrama & Radovinović & 11.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.5 & Dodan \textit{Use Case} dijagram & Grga & 11.11.2019. \\[3pt] \hline 
					0.6 & Dodan opis tablica & Mihaljević & 11.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.6.1 & Dodan dijagram baze podataka & Mihaljević & 11.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.7  & Ispravljanje \textit{Use Case} dijagram & Grga & 13.11.2019. \\[3pt] \hline 
					0.8 & Uređivanje opisa projekta & Grga & 13.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.8.1 & Nastavak uređivanja opisa projekta & Dukić & 13.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.9 & Arhitektura i dizajn sustava & Mihaljević & 13.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.10 & Nefunkcionalni zahtjevi & Anić & 13.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.11 & Zaključak i budući rad & Anić & 13.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.11.1 & Dodatno uređivanje zaključka & Dukić & 14.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.12 & Ažuriran popis literature & Dukić & 14.11.2019. \\[3pt]\hline
					\textbf{1.0} & Korigiranje teksta i provjera dokumentacije & Dukić & 15.11.2019. \\[3pt]\hline
					0.13 & Napravljen dijagram aktivnosti & Anić & 20.12.2019. \\[3pt]\hline
					0.14 & Napisan dio poglavlja Implementacija i korisničko sučelje(5.1 Korištene tehnologije i alati) & Anić & 9.1.2020 . \\[3pt]\hline
					0.14.1 & Napravljen dijagram razmještaja & Anić & 9.1.2020. \\[3pt]\hline
					0.15 & Napravljen dijagram stanja & Grga & 10.1.2020. \\[3pt]\hline
					0.16 & Dopunjen teskt zaključka & Anić & 10.1.2019. \\[3pt]\hline
					0.17 & Napravljen dijagram komponenti & Dorić & 12.1.2020. \\[3pt]\hline
					u.18 & Dodani Selenium testovi & Grga & 16.1.2020. \\[3pt]\hline
					0.19 & Ispravak i provjera dokumentacije & Grga, Dorić & 16.1.2020. \\[3pt]\hline
					&  &  & \\[3pt] \hline
					
			
			
		\end{longtabu}