\chapter*{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		\addcontentsline{toc}{chapter}{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		
		\section*{Dnevnik sastajanja}
		
		\begin{packed_enum}
		\item  sastanak
		
		\item[] \begin{packed_item}
			\item Datum: 3. listopada 2019.
			\item Prisustvovali: A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
			\item Teme sastanka:
			\begin{packed_item}
				\item  međusobno upoznavanje
			\end{packed_item}
		\end{packed_item}
		
		\item  sastanak
		\item[] \begin{packed_item}
			\item Datum: 9. listopada 2019.
			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
			\item Teme sastanka:
			\begin{packed_item}
				\item  sastanak s asistentom i demonstratorom
				\item  analiza projektnog zadatka
			\end{packed_item}
		\end{packed_item}
	
	    \item  sastanak
	   \item[] \begin{packed_item}
	   	\item Datum: 15. listopada 2019.
	   	\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
	   	\item Teme sastanka:
	   	\begin{packed_item}
	   		\item  sastanak s asistentom i demonstratorom
	   		\item  dogovor oko korištenih tehnologija
	   	\end{packed_item}
	   \end{packed_item}
   
        \item  sastanak
       \item[] \begin{packed_item}
       	\item Datum: 22. listopada 2019.
       	\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
       	\item Teme sastanka:
       	\begin{packed_item}
       		\item  sastanak s asistentom i demonstratorom
       		\item  konzultiranje oko implementacije
       		\item  rasprava o početku razvijanja aplikacije
       	\end{packed_item}
       \end{packed_item}
   
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 24. listopada 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  zajednički rad na projektu
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   	
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 3. studenog 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  međusobna edukacija o korištenim tehnologijama
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   	
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 5. studenog 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  sastanak s asistentom i demosom
   				\item  prvi code review
   				\item  pregled postignutog
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   	
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 12. studenog 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  demonstracija generične funkcionalnosti
   				\item  code review
   				\item  pregled postignutog
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
			
		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 12. studenog 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  demonstracija generične funkcionalnosti
   				\item  code review
   				\item  pregled postignutog
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   		
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 10. prosinca 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  budući rad
   				\item  podjela daljnjeg rada
   				\item  pregled postignutog
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   		
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 20. prosinca 2019.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  zajednički rad na projektu
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   		
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 7. siječnja 2020.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  sastanak s asistentom i demonstratorom
   				\item  razgovor o finalnim koracima u razvoju projekta
   				\item  pregled postignutog
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   		
   		
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 14. siječnja 2020.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  sastanak s asistentom i demonstratorom
   				\item  pregled postignutog
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   		
   		\item  sastanak
   		\item[] \begin{packed_item}
   			\item Datum: 16. siječnja 2020.
   			\item Prisustvovali:  A.Dukić, S.Radovinović, D.Anić, P.Mihaljević, J.Dorić, E.Grga, L.Čuljak
   			\item Teme sastanka:
   			\begin{packed_item}
   				\item  zajednički rad na projektu
   			\end{packed_item}
   		\end{packed_item}
   		
		\end{packed_enum}
		
		\eject
		\section*{Tablica aktivnosti}
			
			\begin{longtabu} to \textwidth {|X[7, l]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|}
								
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Andrija Dukić }}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Sven Radovinović }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Dario Anić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Jelena Dorić }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Ela Grga }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Petar Mihaljević }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leonardo Čuljak }}} \\ \hline 
				\endfirsthead
				
			
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Andrija Dukić }}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Sven Radovinović }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Dario Anić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Jelena Dorić }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Ela Grga }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Petar Mihaljević }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leonardo Čuljak }}} \\ \hline 
				\endhead
				
				
				\endfoot
							
				 
				\endlastfoot
				
				Upravljanje projektom 		& 5h &  &  &  &  &  & \\ \hline
				Opis projektnog zadatka 	& 0,5h  &  &  &  & 0,5h  & 0,5h &\\ \hline
				
				Funkcionalni zahtjevi       & 0,5h &  &  &  &  &  &  \\ \hline
				Opis pojedinih obrazaca 	&  &  &  & 3h & 3h  &  &  \\ \hline
				Dijagram obrazaca 			&  &  &  &  & 3h &  &  \\ \hline
				Sekvencijski dijagrami 		&  & 1h &  & 1h &  &  &  \\ \hline
				Opis ostalih zahtjeva 		&  &  & 0,5 &  &  &  & 0,5h  \\ \hline

				Arhitektura i dizajn sustava	 & 0,5h &  & 0,5 &  & & 1h &  \\ \hline
				Baza podataka				&  &  &  &  &  & 1h  &   \\ \hline
				Dijagram razreda 			&  &  & 1h &  &  &  &   \\ \hline
				Dnevnik sastajanja 			& 0,5h &  &  &  &  &  &  \\ \hline
				Zaključak i budući rad 		& 0,5h &  & 0,5h &  &  &  &  \\  \hline
				Popis literature 			& 0,5h &  &  &  &  &  &  \\  \hline
				\pagebreak
				Izrada početne stranice  	& 0,5h &  &  &  &  &  & 3h  \\ \hline 
				Izrada baze podataka   		& 0,5h & 1h & 0,5h  &  &  & 2h & \\ \hline 
				Spajanje s bazom podataka   & 0,5h & 1h &  &  &  &  &  \\ \hline
				Puštanje aplikacije u pogon & 0,5h & 3h &  &  &  &  &  \\ \hline
				Back end 					& 3h &  & 0,5h &  &  & 0,5h  &  \\  \hline
				
				
			\end{longtabu}
					
					
		\eject