Korzystając z pliku Form1.cs dokonać rekonstrukcji kodu do frameworka WPF. W nowej wersji
aplikacji uwzględnić wykorzystanie techniki przetwarzania współbieżnego, tak aby aplikacja działała
prawidłowo.