\chapter{Opis załączonej płyty CD}
Na płycie załączonej do niniejszej pracy znajdują się:
\begin{itemize}
	\item Projekt aplikacji dla IDE \textit{PyCharm}, zawarty w katalogu \textit{Projekt}.
	\item Praca dyplomowa w formacie PDF, zawarty w katalog \textit{Praca dyplomowa}.
	\item Plik instalacyjny aplikacji \textit{GedSource}, zawarty w katalogu \textit{Aplikacja}.
\end{itemize}