# devops1

Tekstianalysaattori

Käyttäjä syöttää UI:sa tekstiä ja/tai merkkejä ja lähettää nämä nappia painamalla

Koodi analysoi syötteen
merkkien määrä 
erotettuna numerot (0-9) 
kirjaimet(a-ö) 
muut eli erikoismerkit
välilyönnit
suoritusaika
Tulostaa yhteenvedon yllämainituista
