Spēlētāja uzdevums ir savākt objektus (tikai viens ainā reizē), izvairoties no pretiniekiem. Savācot objektu – parādās jauns random pozīcijā. Ja pretinieks noķer spēlētāju – spēle galā un tiek reģistrēts tagadējais score (savāktie objekti) un labākais score (savāktie objekti).