# Etnetera-project


## Description

tady je náš úkol. 
Jde o jednoduchou aplikaci postavenou na Springu a RESTu, která slouží k evidenci JavaScriptových frameworků. 
Jako Java programátoři víme, že jejich svět je značně nepřehledný a nestálý. 
Proto je dobré evidovat jejich nejdůležitější vlastnosti na jednom místě. 
Tvým úkolem proto bude přidat k entitě frameworku vlastnosti “version“, “deprecationDate” a “hypeLevel”. 
Ty označují verzi frameworku, datum kdy bude/byl framework označen za zastaralý a aktuální úroveň fanatického iracionálního obdivu :-). 
Datové typy vol dle svého uvážení. Mysli na to, že verzí frameworku může být víc než jedna. 
Dále přidej možnost vytvářet nové frameworky a upravovat ty stávající. 
Stejně tak přidej možnost frameworky mazat. A nakonec přidej možnost mezi frameworky vyhledávat. 
Veškeré nově přidané funkce pokryj testy. Dokončený úkol nahraj do Git repozitáře a pošli nám na něj odkaz.

**Co k tomu budeš potřebovat nainstalovat:**
IDE (většinou tu používáme Eclipse, ale klidně použij IntelliJ IDEA nebo jiné IDE)
gradle (buildovací nástroj)

**Jak to rozchodit:**
Aplikaci lze spustit pomocí gradle, příkazem bootRun. Není to ale úplně potřeba. Stačí ověřit funkčnost pomocí testů.

**Build command:** gradle build

**Test results:** java-test-senior\java-test-default\build\reports\tests\test\index.html