\documentclass[12pt]{article}
\usepackage[a4paper,margin=2.5cm]{geometry}
\usepackage{times}
\usepackage[czech]{babel}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{tcolorbox}
\tcbuselibrary{skins}
%\usepackage{lipsum}
\usepackage{marginnote}
\usepackage[square,numbers]{natbib}
%\bibliographystyle{siam}
%\bibliographystyle{elsarticle-harv}
\usepackage{hyperref}
\usepackage{amssymb,wasysym}

\definecolor{mycolor}{rgb}{0.122, 0.435, 0.698}

\renewcommand{\maketitle}{%
%
\begin{center}
	\bfseries{\huge \color{mycolor} Hlavolamy dne}
%
\hspace{10mm}
%
\raisebox{-9mm}{%
\includegraphics[height=24mm]{figures/2020_lion}}
\end{center}
}

\newcommand{\priklad}[2]{%
\marginnote{%
	\begin{tcolorbox}[enhanced,hbox,colframe=mycolor,colback=mycolor,boxsep=0pt,arc=0pt,tikz={rotate=90,transform shape}]
		\color{white} #1
	\end{tcolorbox}
}%
\noindent\hrulefill%
\\
\noindent \large #2%
}

\newcommand{\skupinaA}{Foxtrot}
\newcommand{\skupinaB}{Tango}

\begin{document}

\pagestyle{empty}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\maketitle % Sunday

\priklad{\skupinaA}{%
%
Najdi cestu z bludiště ven.  
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.7\textwidth]{figures/2020_Sun_Junior}
\end{center}
}

\bigskip

\priklad{\skupinaB}{%
%
Najdi osm rozdílů v následujících dvou obrázcích.  
%
\bigskip
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.7\textwidth]{figures/2020_Sun_Senior}
\end{center}
}

\clearpage
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\maketitle % Monday

\priklad{\skupinaA}{%
	%
	Vybarvi obrázek podle návodu.
	%
	\bigskip
	%
	\begin{center}
		\includegraphics[width=.725\textwidth]{figures/2020_Mon_Junior}
	\end{center}
}

\bigskip

\priklad{\skupinaB}{%
	%
	Která kostka domina patří místo otazníku?    
	%
	\bigskip
	%
	\begin{center}
		\includegraphics[width=.9\textwidth]{figures/2020_Mon_Senior}
	\end{center}
}

\clearpage
%%%%%%%%%%%%%%% Tuesday %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\maketitle 

\priklad{\skupinaA}{%
	%
	Která z možností patří místo otazníku?       

	\medskip

	\begin{center}
		\includegraphics[width=.95\textwidth]{figures/2020_Tue_Junior}
	\end{center}

%\vspace{50mm}

}

\priklad{\skupinaB}{%
	%
	Vybarvi obrázek podle návodu.

	\bigskip

	\begin{center}
		\includegraphics[width=\textwidth]{figures/2020_Tue_Senior}
	\end{center}
}

\clearpage
%%%%%%%%%%%%%%% Wednesday  %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\maketitle

\priklad{\skupinaA}{%
	%
	Najdi co nejvíce rozdílů ve dvou obrázcích.    

	\bigskip
	
	\begin{center}
		\includegraphics[width=.49\textwidth]{figures/2020_Wed_Junior_a}
		\hfill
		\includegraphics[width=.49\textwidth]{figures/2020_Wed_Junior_b}
	\end{center}
}

\vfill

\priklad{\skupinaB}{%
	%
Doplň do políček čísla 1 až 6, aby se každé číslo objevilo právě jednou v každém řádku, sloupci a oblasti ohraničené tlustými čarami. Navíc musí mít součet všech čísel v čárkovaných oblastech hodnotu vyznačenou v obrázku. 

\bigskip

	\begin{center}
		\includegraphics[width=.65\textwidth]{figures/2020_Wed_Senior}
	\end{center}
}
\clearpage
%%%%%%%%%%%%%%% Thursday %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\maketitle

\priklad{\skupinaA}{%
	%
	Která kostka domina patří místo otazníků?       

	\medskip

	\begin{center}
		\includegraphics[width=.7\textwidth]{figures/2020_Thu_Junior}
	\end{center}

%\vspace{50mm}
}
 
\priklad{\skupinaB}{%
	%
	Najdi cestu z bludiště ven.
	%	
	\bigskip

	\begin{center}
		\includegraphics[width=.95\textwidth]{figures/2020_Thu_Senior}
	\end{center}
}
\clearpage
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\maketitle

\priklad{\skupinaA}{%
	%
	Doplň do políček čísla 1 až 6, aby se každé číslo objevilo právě jednou v každém řádku, sloupci a oblasti ohraničené tlustými čarami.    

\bigskip

	\begin{center}
		\includegraphics[width=.4\textwidth]{figures/2020_Fri_Junior}
	\end{center}
}

\priklad{\skupinaB}{%
	%
	Která z možností patří místo otazníku?       
	%
	\bigskip
	%
	\begin{center}
		\includegraphics[width=.85\textwidth]{figures/2020_Fri_Senior}
	\end{center}
}

\end{document}