\documentclass{pracovni_list}

\begin{document}

\maketitle{2}

\priklad{\hry}{Najdi rovnice}{Abaku:WWW}{%
Zjisti, jaké příklady se schovávají v těchto číslech. Použité operace jsou jen $+$ and $-$.
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.515\textwidth]{figures/2018-19_2_Abaku-1}
\end{center}
}

\priklad{\hry}{Doplň čísla}{Abaku:WWW}{%
Kolik příkladů dokážes sestavit s pomocí daných číslic? 
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.515\textwidth]{figures/2018-19_2_Abaku-2}
\end{center}
}

\bibliography{liter}

\end{document}