\documentclass{pracovni_list}

\begin{document}

\maketitle{1}

\priklad{\hlavolamy}{Úloha~5}{RDBT:2005}{%
Zakroužkuj jediný tvar, který se v obrázku objevuje dvakrát.
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.475\textwidth]{figures/2018-19-1}
\end{center}
}

\priklad{\hlavolamy}{Úloha~13}{RDBT:2005}{%

\centerline{\includegraphics[width=.85\textwidth]{figures/2018-19-2}}
\bigskip
}

\priklad{\hlavolamy}{Úloha~43}{RDBT:2005}{%
Umístěte dílky do čtvercové sítě tak, aby součet čísel v každém řádku, sloupci a na diagonálách byl roven tomu samému číslu.
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.90\textwidth]{figures/2018-19-3}
\end{center}
}

\clearpage

\priklad{\hlavolamy}{Úloha~44}{RDBT:2005}{%
Umísti do tabulky čísla $2$, $3$, $4$ a $5$ a jednotlivé symboly karet, aby s každém řádku a sloupci vyskytovaly právě jednou.
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.35\textwidth]{figures/2018-19-4}
\end{center}
}

\priklad{\hlavolamy}{Úloha~20}{RDBT:2005}{%
Umísti všechna slova do prázdné křížovky. Jako nápověda je uvedené jedno písmeno.
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.8\textwidth]{figures/2018-19-5}
\end{center}
}

\bibliography{liter}

\end{document}