\documentclass{pracovni_list}

\begin{document}

\maketitle{1}

\priklad{\hlavolamy}{Úloha 63}{365hlavolamu}{
Části mapy můžete obarvit jen třemi barvami -- modrou, žlutou a zelenou. Žádné dvě sousední části přitom nesmějí mít stejnou barvu. Určete barvu části označené otazníkem.

\begin{center}
	\includegraphics[height=90mm]{figures/2017-18_1-1}
\end{center}
}

\priklad{\hlavolamy}{Úlohy 99 a 119}{365hlavolamu}{
Dokážete vést těmito obrázky řez tak, abyste vytvořili dva shodné tvary? 
	
\begin{center}
		\includegraphics[height=63mm]{figures/2017-18_1-2a}
		\hfill
		\includegraphics[height=63mm]{figures/2017-18_1-2b}
	\end{center}
\bigskip
}

\clearpage

\priklad{\hlavolamy}{Úloha 92}{365hlavolamu}{
	Obrázek můžete obarvit jen třemi barvami -- fialovou (nebo modrou), žlutou a zelenou. Žádné dvě sousední části přitom nesmějí mít stejnou barvu. Určete barvu části označené ota\-zníkem.
	
	\begin{center}
		\includegraphics[width=.7\textwidth]{figures/2017-18_1-3}
	\end{center}
}

\bibliography{liter}

\end{document}