\documentclass{pracovni_list}

\begin{document}

\maketitle{2}

\priklad{\hlavolamy}{Bubliny}{Stencova:Bubliny}{
Na barevném obrázku je soustava kruhů, které jsou vybarveny podle určitého klíče. 
%
\begin{itemize}
	\item Určete klíč, podle kterého jsou kruhy vybarveny.
	\item Vybarvěte podle stejného klíče obrazce sestavené z nevybarvených kružnic.
\end{itemize}

\begin{center}
	\includegraphics[width=100mm]{figures/2017-18_2-1a}
	\\[5mm]
	\includegraphics[width=90mm]{figures/2017-18_2-1b}	
\end{center}
}

\clearpage

\priklad{\hlavolamy}{Kidoku \#3, \#7}{Krazydad:Sudoku:4x4_1}{
Vyplňte prázdná políčka tak, aby se v každém sloupci, řádku a čtverci $2 \times 2$ objevila čísla 1--4.

\begin{center}
	\begin{tabular}{c@{\hspace{15mm}}c}
		\includegraphics[height=60mm]{figures/2017-18_2-2a} 
		&
		\includegraphics[height=60mm]{figures/2017-18_2-2b} 			
	\end{tabular}
\end{center}	
}

\priklad{\hlavolamy}{Kidoku \#1, \#6}{Krazydad:Sudoku:6x6_1}{
Vyplňte prázdná políčka tak, aby se v každém sloupci, řádku a obdélníku $2 \times 3$ objevila čísla 1--6.

\begin{center}
		\includegraphics[height=77.5mm]{figures/2017-18_2-3a} 
\hfill
		\includegraphics[height=77.5mm]{figures/2017-18_2-3b} 			
\end{center}	
}

\bibliography{liter}

\end{document}