\documentclass{pracovni_list}

\begin{document}

\maketitle{3}

\priklad{\hlavolamy}{Násobení}{-}{%
Kolik různých obdélníků můžeme sestavit z $24$ stejných čtverečkových kostiček? Musíte použít vždy všechny kostičky.
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=1.\textwidth]{figures/2017-18_03-1}
\end{center}
%
}

\newpage

\priklad{\hlavolamy}{Jednotažky}{Novak:Jednotazky}{
Který z obrázků nemůžeš nakreslit jedním tahem, jednou čarou? A který z nich tak, abys začal a končil ve stejném bodě?\\
%
\begin{center}
	\includegraphics[width=.75\textwidth]{figures/2017-18_03-2}
\end{center}

\vspace{60mm}
}

\priklad{\hlavolamy}{Kidoku \#1, \#2, \#3}{Krazydad:Inkies:3x3_1}{
Vyplňte prázdná políčka tak, aby se v každém sloupci a řádku objevila čísla 1--3 a navíc platily příklady pro jednotlivé vyznačené oblasti.

\begin{center}
		\includegraphics[width=\textwidth]{figures/2017-18_03-3} 
\end{center}	
%
\bigskip
}

\bibliography{liter}

\end{document}