\documentclass{pracovni_list}

\begin{document}

\maketitle{11}

\priklad{\hlavolamy}{Kakuro}{KrazyDad:WWW}{
	%
	Do políček doplň čísla $1$--$9$ tak, aby jejich byl jejich vodorovný nebo svislý součet rovný předepsanému číslu. Čísla se mohou opakovat. 
	
	\begin{center}
		\includegraphics[width=\textwidth]{figures/2017-18_11-1} 
	\end{center}
}

\bibliography{liter}

\end{document}