\documentclass{pracovni_list}
\usepackage{pdfpages}

\begin{document}

\maketitle{9}

\priklad{\hry}{Tantrix}{noauthor_tantrix_2016}{%
 Vyzkoušíme si novou hru {\bf Tantrix}. Naše pravidla:
 %
 \begin{itemize}\itemsep=0pt
	\item Rozdělíme se do čtyř skupin a každá ze skupin si vybere svojí barvu.

	\item Na začátku si každá skupina vylosuje 6 kamenů. 

	\item Vylosované kameny si každá skupina položí před sebe tak, aby je viděli i protivníci.
	
	\item První skupina položí jeden svůj kámen doprostřed stolu. Další se střídají po směru hodinových ručiček.
	
	\item Skupina na tahu položí kámen na stůl tak, aby se dotýkal alespoň jednou stranou kamenů, které již na stole leží. Na všech stranách, kterými se dva kameny dotýkají, musí přitom souhlasit barvy křivek (podobně jako v dominu se kameny dotýkají stranami se stejným číslem).
	
	\item Skupina si vylosuje další kámen, aby jich měla do příštího kola zase 6.
	
	\item Konec hry:
	
	\begin{itemize}\itemsep=0pt
		\item Hra končí po položení všech kamenů na stůl.
		\item Každá skupina dostane jeden bod za každý kámen ve své nejdelší křivce, nebo dva body za každý kámen ve své nejdelší uzavřené křivce (smyčce). 
		\item Vyhrává skupina s nejvyšším skóre.
	\end{itemize}
 \end{itemize}
}

\priklad{\hlavolamy}{Minesweeper, úlohy 3, 5 a 7}{BeastAcademy:Minesweeper}{%
V hlavolamu {\bf Hledač min} musíš najít všechny bomby schované v mřížce. Čísla ve mřížce udávají, kolik je min v okolních políčcích (horních, dolních, vlevo, vpravo a diagonálně).

\begin{center}
	\includegraphics[width=.975\textwidth]{figures/2018-19_09-1}
\end{center}
}

\bibliography{liter}

\end{document}