\documentclass[12pt,a4paper]{article}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{multicol}
\usepackage{times}
\usepackage[colorlinks,citecolor=red,urlcolor=red]{hyperref}
\usepackage{amssymb}
\usepackage{hyperref}

\usepackage[czech]{babel}
\usepackage[utf8]{inputenc}

\usepackage{import}
\graphicspath{{figures/}}

\pagestyle{empty}

\input{macros.ltx}

\begin{document}


\centerline{%
 \begin{tabular}{|l||c|c|c||c|}
 \hline
\bf Jméno a příjmení & \multicolumn{3}{c||}{\bf Příklady} & \bf Část II \\
 & \small 1 & \small 2 & \small 3 & \small $\Sigma$  \\
   \hline
\hspace{110mm} & \hspace{7mm} & \hspace{7mm} & \hspace{7mm} & \\[12mm] 
\hline
\end{tabular}
}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\zkouska{SMA1, část II (21.5.2021)}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\begin{multicols}{2}
\paragraph{Příklad 1~(12 b)}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Určete hodnoty všech reakcí ve vnějších a vnitřních vazbách dané
příhradové konstrukce.
\\
\begin{center}
 \def\svgwidth{.425\textwidth}
 \input{figures/LS2020-21_zkouska1_figure1.pdf_tex}
\end{center}

\end{multicols}

\begin{multicols}{2}

\paragraph{Příklad 2~(20b)} 
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
%
Pro danou konstrukci
%
\begin{itemize}
\itemsep=-4pt
\item určete vnější a vnitřní reakce,

\item analyticky vyjádřete průběh vnitřních sil na intervalu $(\S{d}, \S{e})$,
včetně hodnoty a polohy momentového extrému,

\item vykreslete průběhy nenulových vnitřních sil po
  konstrukci,

\item pro styčník $\stycnik{d}$ ověřte splnění všech styčníkových
  podmínek rovnováhy.

\end{itemize}

\begin{center}
 \def\svgwidth{.4\textwidth}
 \input{figures/LS2020-21_zkouska1_figure2.pdf_tex}
\end{center}

\end{multicols}

\paragraph{Příklad 3~(8 b)}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
%
Pro daný průřez

\begin{itemize}\itemsep=-4pt

\item určete souřadnice těžiště v \emph{daném systému souřadnic}
$y$ a $z$,

\item určete axiální a deviační momenty setrvačnosti $I_y$, $I_z$ a $D_{yz}$ k \emph{daným osám} $y$ a $z$,

\item načrtněte tvar elipsy setrvačnosti.
\end{itemize}

\begin{center}
 \def\svgwidth{.55\textwidth}
 \input{figures/LS2020-21_zkouska1_figure3.pdf_tex}
\end{center}

\koneczadani

\end{document}