\problem{6}{7} Pro danou konstrukci a zatížení určete

\begin{itemize}\itemsep=0pt
%
\item analytický průběh vnitřních sil na intervalu $(\stycnik{b}, \stycnik{c})$,
\item extrémní ohybový moment na intervalu $(\stycnik{b}, \stycnik{c})$, pokud se na intevalu vyskytuje,
\item vykreslete průběhy vnitřních sil $N_x$, $V_z$ a $M_y$ po konstrukci.
%
\end{itemize}

\begin{center}
 \def\svgwidth{.3\textwidth}
 \input{figures/figure6-___.pdf_tex} 
\end{center}
