\problem{3}{4} Uvažujte příhradovou konstrukci zatíženou dle následujícího schématu. Uveďte čísla alespoň čtyř prutů, ve kterých jsou nulové osové síly.\footnotemark[4] Dále určete hodnotu normálového napětí v prutu $12$, který je tvořen čtvercovou dutou trubkou o vnějším rozměru $92$~mm a tloušťce stěny $3$~mm.
%
\begin{center}
 \def\svgwidth{.66\textwidth}
 \input{figures/figure3-___.pdf_tex}
\end{center}
