\problem{4}{4} Pro daný průběh ohybových momentů určete průběh posouvajících sil po nosníku, jeho zatížení a svislé reakce. Na nosníku nepůsobí žádné spojité momentové zatížení.
%
\begin{center}
 \def\svgwidth{.3\textwidth}
 \input{figures/figure4-___.pdf_tex} 
\end{center}
