\problem{8}{4} Určete centrální momenty setrvačnosti (axiální a deviační) daného průřezu k
těžišťovým osám rovnoběžným s hranami průřezu.

\begin{center}
 \def\svgwidth{.225\textwidth}
 \input{figures/figure8-___.pdf_tex} 
\end{center}
