\problem{1}{0.1/-5} \emph{Vykreslete} průběh nenulových vnitřních sil na dané konstrukci. Nezapomeňte u výsledků uvést použitý souřadný systém nebo znaménkovou konvenci.
%
\begin{center}
  \def\svgwidth{.225\textwidth}
  \input{figures/figure1-___.pdf_tex}
\end{center}
