\problem{9}{3} Pro dané průřezy a souřadné osy ${y, z}$ rozhodněte, zda je deviační moment $D_{yz}$ vetší, menší nebo roven nule.\footnotemark[4] Čárkovaná čára odpovídá ose symetrie průřezu. Dále načrtněte tvar hlavní centrální (těžišťové) elipsy setrvačnosti.
%
\begin{center}
 \def\svgwidth{.5\textwidth}
 \input{figures/figure9-___.pdf_tex} 
\end{center}
