\documentclass[12pt,a4paper]{article}

\usepackage[margin=2cm]{geometry}
\pagestyle{empty}
\usepackage{hyperref}

\usepackage{graphicx}
\usepackage{import}
\usepackage{color}

\newcommand{\mySep}{$|$}

\begin{document}

\noindent Zápočet \mySep~Příklad 3

\medskip

\noindent Vykreslete průběh vnitřních sil na dané konstrukci~(včetně extrémních
hodnot uvnitř intervalu).

\begin{center}
    \includegraphics[width=.475\textwidth]{figures/06-priklad1}
\end{center}

\newpage

\noindent Zkouška \mySep~Část I \mySep~Příklad~4 

\medskip

\noindent Pro daný průběh ohybových momentů určete průběh posouvajících sil po nosníku,
jeho zatížení a svislé reakce. Na nosníku nepůsobí žádné spojité momentové
zatížení.

\begin{center}
    \includegraphics[width=.475\textwidth]{figures/06-priklad2}
\end{center}

\newpage 

\noindent \href{http://mech.fsv.cvut.cz/wiki/index.php/File:Sbirka_prikladu_SUK.pdf}{Sbírka příkladů} \mySep~str.~62.

\begin{center}
    \includegraphics[width=\textwidth]{figures/06-priklad3}
\end{center}

\end{document}