\chapter{Určení pólů systému}
Nejprve zjistíme póly jako vlastní čísla matice dynamiky linearizovaného modelu.
\begin{table}[h]
	\centering
	\begin{tabular}{|l|}
		\hline
		Póly    \\ \hline
		-0.0164 \\ \hline
		-0.0170 \\ \hline
		-0.3226 \\ \hline
		-0.2136 \\ \hline
	\end{tabular}
\end{table}

Póly vypočítané z matice přenosových funkcí dostaneme z jejího determinantu.
\begin{equation}
\label{determinant}
	det F_s(p) = \frac{c_1 c_2  \gamma_1 \gamma_2 }{(pT_1 +1)(pT_2+1)} - \frac{c_1 c_2 (1-\gamma_1) (1-\gamma-2)}{(pT_1 +1)(pT_2 +1)(pT_3 +1)(pT_4 +1)}
\end{equation}
Převedením na společného jmenovatele získáme následující čtyři stabilní póly.

\begin{table}[h]
	\centering

	\begin{tabular}{|l|l|}
		\hline
		Póly    &   Hodnoty \\ \hline
		$-1/T_1$ & -0.0164  \\ \hline
		$-1/T_2$ & -0.0170 \\ \hline
		$-1/T_3$ & -0.3226 \\ \hline
		$-1/T_4$ & -0.2136\\ \hline
	\end{tabular}
\end{table}
Bystrým okem vypozorujeme, že se hodnoty pólů získaných oběma metodami shodují.


