\chapter*{Zadání} % Main chapter title
\label{Chapter1} % For referencing the chapter elsewhere, use \ref{Chapter1}
\lhead{Kapitola 1. \emph{Zadání}} % This is for the page header
%-------------------------------------------------------------------------------
% Mluvčí v odborném textu
% Autorský plurál - v podobě plural maiestaticus, tj. důstojnostní, nebo plural modestiae, tj. skromnostní) (např: Institut dobrých mravů vykládáme …). Může být i plurál inkluzivní, tj. zahrnující autora i čtenáře (např. Pokusme se v této souvislosti …)
% První osoba jednotného čísla (tzv. ich forma) - zejména v úvodních a závěrečných částech práce (např. Zaměřím se na…) Vedoucí ale tvrdí,že ne
% Třetí osoba jednotného čísla (tzv. er forma) - autor mluví o sobě ve 3. osobě singuláru v roli vypravěče (např. Autor zastává názor, že …). Er forma může ale mít i podobu 3. osoby středního rodu (např. Jak již bylo výše uvedeno, nelze zde …)
% Neosobní forma - je to nejčastější forma, jde tak o pasivní konstrukci (např. „Pojem lidské důstojnosti je chápán jako …). Lze ale použít i zvratné pasivum (např. Za právo se považuje …).

% 1.) stav problému
% 2.) cíl práce
% 3.) struktura práce

\begin{center}
  % trim={<left> <lower> <right> <upper>}
  \captionsetup{type=figure}
  \vspace*{-2cm}\hspace*{-3.5cm}\includegraphics[page=3,trim={0cm 8cm 0cm 4.2cm},clip,scale=1]{./zadani.PDF}
\end{center}



