\chapter{Závěr}
V této semestrální práci jsme pracovali na systému čtyř spojených nádob. Vytvořili jsme model o více vstech a výstupech a zlinearizovali ho. Dále jsme zjištovali různé tvary matice přenosových funkcí. Z těch jsme zjištovaly póly a nuly a určovali jejich vlastnosti.
\\
Vyvrcholením práce je zapojení PI regulátoru nejprve k obou výstupům zvlášť a poté k obou výstupům dohormady, před čímž jsme analyticky dokázali že systém nebude stabilní v této kompozici.
