\chapter{Závěr}
V této semestrální jsme zkoumali volby interaktorových matic prvního a druhého řádu. Identifikovali jsme množinu přímovazebních i zpětnovazevních regulátorů. Tyto regulátory byly experimentálně testováný na přechod, rozvazbění i šum. Ukázaly se jako vyhovující.

