\chapter{Závěr}
V této semestrální práci jsme vytvořili systém, který se v čase mění. Chtěli jsme, aby se choval (měl stejný výstup), jako referenční model. K tomu jsme použili jednoduchý regulátor. Lazení regulačních parametrů proběhlo MIT pravidlem. K běžnému MIT algoritmu však existují jeho další varianty, které používají funkci $sign$. Ze simulací nejlépe dopadla původní metoda, protože byla stabilní a chyba klesala s rychlostí učení. 
\\
Časová investice do semestrální práce: 12h.



