\chapter{Implementace} % Main chapter title
Kromě inicializace proměnných a vykreslení probíhá celá realizace v prostředí simulinku.
\\
Nejprve bylo vytvořit celé schéma a pak domodelovat subsystému.
\\
Tato varianta je bez modifikací MIT pravidla $sign$ funkcemi. Nepředpokládám že se jejich přidáním mnoho změní.
\section{Celek}
Vycházíme zde z doporučeného tvaru uvedeného ve skriptech. Jsou zde dvě smyčky, rychlá (Systém - regulátor) a pomalá(výstupy - ladič - regulátor - systém).\\
Budeme vykreslovat tři skupiny veličin.
\begin{itemize}
	\item Vstup, výstup a jejich rozdíl (chyba).
	\item Vývoj parametrů regulátoru.
	\item Referenční signál a výstup regulátoru.
\end{itemize}
\begin{figure}[H]
	\centering
	\includegraphics[trim={0cm 0cm 0cm 0cm} ,clip,scale=0.8]{figures/schema.png}
	\caption{Kompletní schéma.}
\end{figure}

\section{Subsystémy}
\begin{figure}[H]
	\centering
	\includegraphics[trim={0cm 0cm 0cm 0cm} ,clip,scale=0.8]{figures/refmodel.png}
	\caption{Schéma referenčního modelu.}
\end{figure}
\begin{figure}[H]
	\centering
	\includegraphics[trim={0cm 0cm 0cm 0cm} ,clip,scale=0.8]{figures/system.png}
	\caption{Schéma systému.}
\end{figure}
\begin{figure}[H]
	\centering
	\includegraphics[trim={0cm 0cm 0cm 0cm} ,clip,scale=0.8]{figures/ladic.png}
	\caption{Schéma ladiciho algoritmu.}
\end{figure}
\begin{figure}[H]
	\centering
	\includegraphics[trim={0cm 0cm 0cm 0cm} ,clip,scale=0.8]{figures/reg.png}
	\caption{Schéma regulátoru.}
\end{figure}
