Rafał Jaworski: Home Strona główna UAM
Strona WMiI
RAFAŁ JAWORSKI - STRONA DOMOWA STRONA GŁÓWNA DYDAKTYKA PRACA NAUKOWA CZAS WOLNY KONTAKT aktualności 01.09.2015 Udostępniono interaktywne demo systemu Concordia.
Więcej szczegółów na: link.
03.06.2015 Kolejny wpis w dziale "czas wolny".
10.05.2015 Nowy wpis w dziale "czas wolny".
28.04.2015 Opublikowano pierwszą wersję programu Concordia.
24.04.2015 Dodano angielską wersję strony.
21.04.2015 Zmiana zdjęcia.
07.11.2013 Dodanie działu "listy od studentów" w "czas wolny".
04.10.2013 Aktualizacja strony na semestr zimowy 2013/2014.
29.03.2011 Aktualizacja strony idodanie działu Publikacje.
02.10.2009 Aktualizacja strony na semestr zimowy 2010/2011.
25.09.2009 Premiera strony.
dodatkowe linki System EduWiki kontakt dr Rafał Jaworski, rjawor at amu.edu.pl informacje kontaktowe dr Rafał Jaworski Uniwersytet im.
Adama Mickiewicza Wydział Matematyki i Informatyki Zakład Przetwarzania Języka Naturalnego ul.
Umultowska 87 61-614 Poznań Pokój: B2-35 Telefon: 0048 61 829 5450 Dyżury: Poniedziałek 10:00 - 11:00 Wtorek 12:00 - 13:00 (na dyżur najlepiej umówić się wcześniej drogą mailową) Pocztę elektroniczną kierować na adres: rjawor at amu.edu.pl lub rafal.jaworski at amu.edu.pl © 2018 Rafał Jaworski
rjawor at amu.edu.pl
XHTML 1.1
CSS
design by dcarter 