Jakub Maliszewski
https://gitlab.com/j.maliszewski/fizzbuzz
Po uruchomieniu programu musimy podać liczbę i zatwierdzić klikjąc przycisk "Wyślij". Liczba zostanie wysłana do serwera i zostanie wyświetlony odpowiedni komunikat