# KrimTim3

## Zadatak

Potrebno je razviti novu personaliziranu platformu za promociju zabavnih događanja u gradu u obliku web/mobilne aplikacije. U aplikaciji će organizatori zabavnih događanja (koncerti, kazališne  predstave,  događanja  u  klubovima  itd.)  postavljati  najave  za  događanja  koja organiziraju, a zainteresirani posjetitelji će moći najaviti svoj dolazak te pisati recenzije.

Za korištenje aplikacije potrebno je registrirati se kao organizator ili posjetitelj. Organizatori plaćaju  mjesečnu  članarinu,  a  posjetitelji  koriste  aplikaciju  besplatno.  Predviđene  metode plaćanja članarine su PayPal i kreditne kartice. 

Organizatori  imaju  svoje  javne  profile  na  kojima  se  nalaze  osnovni  podaci: naziv,  adresa, poveznica na vlastite web ili Facebook stranice te popis svih događanja koja su oglašena putem aplikacije u zadnje 2 godine. Za svako događanje dostupni su detalji: naziv, vrsta, lokacija, vrijeme početka, trajanje te foto/video galerija i popis  svih  recenzija  vezanih  uz  to događanje. Podatke o događanju kao i fotografije i video unose organizatori.

Posjetitelji u aplikaciji mogu vidjeti popis aktualnih događanja u odabranom vremenskom razdoblju (24h, 7 dana, 30 dana) te za svako događanje izraziti interes: „sigurno dolazim“, „možda dolazim“, „ne dolazim“. Posjetitelji se mogu i predomisliti pa promijeniti interes. Na taj  način  organizatori  mogu  vidjeti  kolika  je  zainteresiranost  za  pojedini  događaj.  Broj zainteresiranih  posjetitelja  je  javnovidljiv uz događanje na profilu organizatora. Posjetitelji također mogu napisati recenziju za događanja koja su završila u proteklih 48h. Osim toga, posjetitelji mogu odabrati postavke da im aplikacija automatski šalje obavijesti o najnovijim događanjima prema zadanim kriterijima: vrsta događanja i područje.

U  sustavu  postoje  i  administratori  sustava  koji  postavljaju  cijenu  članstva  te  upravljaju korisnicima.


Sustav je potrebnorealizirati kao web ili mobilnu aplikacijukoristeći objektno-orijentiraneprogramske jezike prilagođeneWebu kao što su JavaiC# za back-end razvoj te HTML, CSS i JavaScript za front-end razvoj. Python i PHP su dozvoljeni samo ukoliko se koriste poštujući OO paradigmu.

## Pokretanje aplikacije

U slučaju da aplikacija ili dio funkcionalnosti ne radi prilikom pokretanja iz Android Studija, pokušajte instalirati aplikaciju pomoći datoteke `app-release.apk`
