\chapter*{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		\addcontentsline{toc}{chapter}{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		
		\section*{Dnevnik sastajanja}
		
		
		
		\begin{packed_enum}
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 9. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s asistenticom
					\item  objašnjenje zadatka
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 14. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  definiranje funkcionalnih zahtjeva
					\item  diskusija o bazi podataka
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 21. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  definiranje obrazaca uporabe
					\item  podjela zadataka(programiranje + nastavak dokumentacije)
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 24. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s asistenticom-prodiskutirati dosadašnji rad(fokus na opisima obrazaca uporabe i login aplikacije)
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 5. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  podjela zadataka (sekvencijski dijagrami + nefunkcionalni zahtjevi)
					\item  opis preostalih obrazaca uporabe
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 7. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, I.Martinović, E.Popović, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s demosom - komentiranje dijagrama obrazaca, sekvencijskih dijagrama i baze podataka
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 11. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  osmišljavanje dijagrama razreda
					\item  diskutiranje o obrascima uporabe i sekvencijskim dijagramima
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 14. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s asistenticom - evaluacija dosadašnjeg rada
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 2. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  komentiranje dokumentacije
					\item  podjela zadataka (testiranje + dijagram stanja + dijagram aktivnosti + dijagram komponenti)
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 8. siječnja 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  aktualizacija dokumentacije
					\item  podjela zadataka (implementacija i korisničko sučelje)
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 9. siječnja 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, M.Harbaš, H.Ivandić, I.Martinović, E.Popović, F.Pranklin, A.Samodol
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s demosom - demonstracija alfa inačice
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 16. siječnja 2019.
				\item Prisustvovali: D.Gorup, I.Martinović, E.Popović
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s asistenticom - razjašnjenje pitanja vezana uz dijagrame
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			%
			
		\end{packed_enum}
		
		\eject
		\section*{Tablica aktivnosti}
				
						
			
			\begin{longtabu} to \textwidth {|X[7, l]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|}
				\caption{Tablica aktivnosti} \\
								
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Ivona Martinović }}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Filip Pranklin }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Ema Popović }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Miro Harbaš }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Hana Ivandić }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{David Gorup }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Andrija Samodol }}} \\ \hline 
				\endfirsthead
				
			
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Ivona Martinović}}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Filip Pranklin }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Ema Popović }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Miro Harbaš  }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Hana Ivandić }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{David Gorup }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Andrija Samodol }}} \\ \hline 
				\endhead
				
				
				\endfoot
							
				 
				\endlastfoot
				
				Upravljanje projektom 		& 6 & 0.5 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Opis projektnog zadatka 	& 0.3 & - & - & - & 3 & - & - \\ \hline
				Funkcionalni zahtjevi       & 0.2 & - & 2 & 0.2 & - & 0.2 & 0.2 \\ \hline
				Opis pojedinih obrazaca 	& 1.3 & - & 0.5 & 3 & 1 & - & 1 \\ \hline
				Dijagram obrazaca 			& 0.2 & - & - & - & - & - & 3 \\ \hline
				Sekvencijski dijagrami 		& 0.5 & - & 2 & 1.5 & 1.5 & - & 2 \\ \hline
				Opis ostalih zahtjeva 		& - & - & 1.5 & - & - & - & - \\ \hline
				Arhitektura i dizajn sustava & 3 & 1.5 & - & 1.5 & 1.3 & - & - \\ \hline
				Baza podataka				& 2 & 1 & - & - & - & 2 & -  \\ \hline
				Dijagram razreda 			& 0.5 & 2 & - & - & 2 & 2.5 & 4.5  \\ \hline
				Dijagram stanja				& 0.5 & - & 2 & - & - & - & 1 \\ \hline
				Dijagram aktivnosti 		& - & - & 1 & - & - & - & 1.5 \\ \hline
				Dijagram komponenti			& - & - & 1 & - & - & 2 & 1 \\ \hline
				Korištene tehnologije i alati 		& - & 1.5 & - & 1 & 1 & 1 & - \\ \hline
				Ispitivanje programskog rješenja 	& - & - & - & - & 1 & 1.5 & - \\ \hline
				Dijagram razmještaja			& 0.5 & - & 1 & - & 2 & - & 1 \\ \hline
				Upute za puštanje u pogon 		& - & - & - & - & 1.3 & 1.5 & - \\ \hline 
				Dnevnik sastajanja 			& - & - & 2 & - & - & - & - \\ \hline
				Zaključak i budući rad 		& - & - & - & - & 2.7 & - & - \\  \hline
				Popis literature 		 & 0.5 & - & 0.5 & - & - & - & - \\  \hline
				Dnevnik promjena		 & 0.5 & - & 0.5 & - & 1.5 & - & 1 \\  \hline
				Tablica aktivnosti 		 & 0.5 & - & 1.5 & - & - & - & - \\  \hline
				Lektoriranje i strukturiranje 		 & - & - & 2 & - & 2.5 & - & - \\  \hline
				Izrada baze podataka	& - & - & - & - & - & 1.5 & - \\ \hline
				Pristupanje bazi podataka	& - & - & - & - & - & 1 & - \\ \hline
				Spajanje s Firebaseom	& - & 0.5 & - & - & - & 0.5 & - \\ \hline
				Autentifikacija korisnika	& - & 0.5 & - & - & - & 1 & - \\ \hline
				Izrada login ekrana	& 0.5 & 2 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada registration ekrana	& - & 1.5 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada basicInfo ekrana	& 3 & - & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada home ekrana	& - & 0.5 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada verification ekrana	& - & - & - & - & - & 1 & - \\ \hline
				Izrada razreda potrebnih za ostvarivanje arhitekture	& - & 2 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada payment ekrana 			& 2 & - & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada profile ekrana 				& 2 & - & - & - & - & - & - \\ \hline 
				Izrada addEvent ekrana 				& - & 2 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada addReview ekrana 				& - & 2 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada allEvents ekrana 				& - & 3 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada conformationDialog ekrana 				& - & 2 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada eventDetails ekrana 				& - & 1.5 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada myEvents ekrana 				& - & 3 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada editOrganization ekrana 				& 2 & - & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada organizationProfile ekrana 				& 2 & - & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada splash ekrana 				& - & 1 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Izrada dodatnih razreda	& 1 & 6 & - & - & - & - & - \\ \hline
				Dizajn aplikacije				& - & - & - & 9.5 & - & - & - \\ \hline
				Testiranje aplikacije 		 & - & - & - & - & - & 4.5 & - \\  \hline
				
				
			\end{longtabu}
					
					
		\eject
		\section*{Dijagrami pregleda promjena}
		
		\begin{figure}[H]
			\includegraphics[width=\textwidth]{slike/Dijagram_pregleda_promjena.png}
			\centering
			\caption{Dijagram pregleda promjena}
			\label{fig:DijagramPregledaPromjena}
		\end{figure}
		
	