\chapter{Dnevnik promjena dokumentacije}
				
		\begin{longtabu} to \textwidth {|X[2, l]|X[13, l]|X[3, l]|X[3, l]|}
			\caption{Dnevnik promjena dokumentacije} \\
			
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endfirsthead
			
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endhead
			
			\hline 
			\endlastfoot
			
			0.1 & Napravljen predložak	& Martinović & 04.10.2019. 		\\[3pt] \hline 
			0.2	& Opis projektnog zadatka dodan u dokumentaciju & Ivandić & 12.10.2019. 	\\[3pt] \hline
			0.3 & Uključena specifikacija & Popović & 15.10.2019. \\[3pt] \hline  
			0.4 & Dodani \textit{Use Case} dijagrami & Samodol & 22.10.2019. \\[3pt] \hline 
			0.5 & Dodani obrasci uporabe u dokumentaciju \newline Ispravljene pogreške u obrascima uporabe & Harbaš & 22.10.2019. \\[3pt] \hline 
			0.6 & Dodani dijagrami sa generalizacijama za korisnika i organizatora & Samodol & 23.10.2019. \\[3pt] \hline 
			0.7 & Dodan dionik Google i aktor neverificirani korisnik \newline Dodan dodatak - dokumentacija sastanaka & Popović & 24.10.2019. \\[3pt] \hline 
			0.8 & Preimenovan klijent u posjetitelj i dodan Google kao aktor & Samodol & 25.10.2019. \\[3pt] \hline 
			0.8 & Dodan sekvencijski dijagram za UC-10-13 & Ivandić & 05.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.9 & Unesen prethodni sastanak \newline Aktor 'Korisnik' preimenovan u 'Posjetitelj' \newline Dodani 'Ostali zahtjevi' & Popović & 05.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.10 & Dodani sekvencijski dijagrami za UC-3 i UC-6 \newline  Izbrisani duplicirani dijagrami te ispravljene pogreške \newline  & Samodol & 06.11.2019. \\[3pt] \hline 
			0.11 & Ispravci u UC-10-13 & Ivandić &  06.11.2019.	\\[3pt] \hline
			0.12 & Manje izmjene u sekvencijskom dijagramu UC-3 & Gorup &  07.11.2019.	\\[3pt] \hline
			0.13 & Dodana zadnja dva sastanka \newline Dodan aktor Google i opisi sekvencijskih dijagrama & Popović & 07.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.14 & Promjene u obrascima uporabe, naziv i brisanje duplikata \newline Promjena redoslijeda obrazaca uporabe & Ivandić &  11.11.2019.	\\[3pt] \hline
			0.15 & Izmjene u opisima sekvencijskih dijagrama & Popović & 11.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.16 & Dodana generalizacija u obrascu uporabe za posjetitelja \newline Uređeni obrasci uporabe \newline Preimenovani dijagrami u smislenije nazive, popravljen redoslijed & Martinović & 11.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.17 & Dodan dijagram za UC-10-13 \newline Dodana slika za UC-10-13 & Harbaš & 12.11.2019. \\[3pt] \hline 
			0.18 & Izmjenjen opis sekvencijskog dijagrama UC-10-13 \newline Manje izmjene u opisima obrazaca uporabe i funkcionalnostima & Popović & 12.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.19 & Dodan opis dijagrama razreda \newline Dodana slika dijagrama razreda \newline Dodane slike dijagrama obrazaca uporabe i sekvencijskih dijagrama \newline Promijenjena slika dijagrama razreda iz 'Promoter' u 'Organizer'  & Gorup & 12.11.2019. \\[3pt] \hline 
			0.20 & Dodan opis arhitekture sustava i opis baze podataka \newline Dodan datum predaje	& Martinović & 13.11.2019. 		\\[3pt] \hline 
			0.21 & Manje izmjene \newline Promijenjen opis sekvencijskog dijagrama UC-17 \newline Dodan opis novog sastanka \newline Promjena opisa sekvencijskog dijagrama UC-10-13 & Popović & 14.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.22 & Ispravljen UC-17 \newline Izvezena slika za UC-17  & Ivandić &  14.11.2019.	\\[3pt] \hline
			0.23 & Izmjene u sekvencijskim dijagramima \newline Dodana ilustracija 'viewModel' životnog ciklusa  & Harbaš & 14.11.2019. \\[3pt] \hline 
			0.24 & Dodan dijagram baze	& Gorup & 14.11.2019. 		\\[3pt] \hline
			0.25 & Dodana slika 'ViewModelScope'  & Harbaš & 15.11.2019. \\[3pt] \hline 
			0.26 & Dodana slika za MVVM \newline Manje ispravke u gramatici  & Ivandić & 15.11.2019. \\[3pt] \hline 
			0.27 & Dodani ostali dijagrami razreda \newline Dodani opisi dijagrama razreda \newline Ispravak opisa projektnog zadatka & Pranklin & 15.11.2019. 		\\[3pt] \hline
			0.28 & Izmijenjen dijagram baze	& Gorup & 15.11.2019. 		\\[3pt] \hline
			0.29 & Dodan dnevnik promjena dokumentacije	& Martinović \newline Samodol & 15.11.2019. 		\\[3pt] \hline
			0.30 & Manje ispravke u gramatici  & Popović & 15.11.2019. 		\\[3pt] \hline
			\textbf{1.0} & Finalna verzija za prvu predaju  & Martinović & 15.11.2019. \\[3pt] \hline 
			1.1 & Zaključak i budući rad	& Ivandić & 24.12.2019. 		\\[3pt] \hline 
			1.2	& Promjena iz attending u going & Popović & 26.12.2019. 	\\[3pt] \hline
			1.3 & Dodan dijagram aktivnosti i dijagram stanja	& Samodol & 28.12.2019. 		\\[3pt] \hline 
			1.4	& Dodan opis novog sastanka & Popović & 29.12.2019. 	\\[3pt] \hline
			1.5 & Dodan include zaključka & Ivandić & 29.12.2019. 		\\[3pt] \hline 
			1.6	& Male promjene u rasporedu linija \newline Dodane slike testiranja za pisanje dokumentacije & Gorup & 3.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.7 & Dodani opisi testova	\newline Dodano poglavlje implementacija & Gorup & 5.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.8	& Sitne izmjene \newline Dodan prostor za indekse tablica  & Gorup & 7.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.9 & Dodane korištene tehnologije i alati	\newline Dodane slike dijagrama \newline Dodane upute za puštanje u pogon \newline Dodana slike za  BuildGradleProject i BuildGradleModule \newline Dodana slika primjera punjenja baze \newline Izmjena tablica \newline Dodana tablica organizations \newline Dodan dijagram baze kao trenutno stanje & Gorup & 8.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.10 & Dodan opis novog sastanka \newline Ažuriranje tablica  \newline Promjena tablice aktivnosti & Popović & 8.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.11 & Sitne izmjene \newline Promjena opisa mogućih opcija za posjetitelje \newline Filipovi ispravci \newline Promjena prikaza \newline Izvezena nova slika za UC-17 \newline Promjena iz attending u going \newline Promjena dijagrama razreda \newline Izvezena slika za dijagram razreda	& Ivandić & 8.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.12 & Dodane slike dijagrama u dokumentaciju & Martinović & 8.1.2020.	\\[3pt] \hline
			1.13 & Ažuriran dijagram razreda komponenti \newline Ažuriran dijagram razreda modula \newline Ažuriran dijagram razreda Utilities \newline Ažuriran dijagram razreda View	& Samodol & 8.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.14 & Dodane slike dijagrama razreda modula \newline Dodane slike dijagrama razreda Components, Utilities, View & Samodol & 10.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.15 & Promjene u specifikacijiPP da bude u skladu s funkcionalnostima aplikacije \newline Obrisan UC za kreiranje korisničkog računa \newline Sitne izmjene \newline Promjene dijagrama da budu u skladu s brojevima UC \ Promjena naslova i opisa sekvencijskih dijagrama \newline Promjena dijagrama UC-19 \newline  Izvezene nove slike uc dijagrama, sekvencijskih dijagrama i dijagrama razreda	& Martinović & 10.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.16 & Dodani indexi i naslovi tablica \newline Promjena naslova tablica & Popović & 10.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.17 & Ažuriran dijagram razreda ViewModel \newline Izvezena slika za dijagram razreda ViewModel & Samodol & 11.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.18 & Dodani opisi ostalih funkcionalnosti Firebasea koje koristimo \newline Poboljšane tablice podataka i njihovi opisi & Martinović & 11.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.19 & Promjena naziva Map u String \newline  Izmjena dijagrama baze & Gorup & 12.1.2020.	\\[3pt] \hline
			1.20 & Promjena tablice aktivnosti	& Popović & 12.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.21 & Ažuriran dnevnik promjena	& Ivandić & 14.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.22 & Ažurirana tablica aktivnosti \newline Dodan opis dijagrama stanja i dijagrama aktivnosti	& Popović & 14.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.23 & Poboljšanje dijagrama stanja \newline Promjene u estetici dijagrama razmještaja	& Martinović & 14.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.24 & Dodane slike uspješnosti unit testova \newline Dodan opis ispitivanje komponenti & Gorup & 14.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.25 & Dodan novi dijagram stanja \newline Dodana slika dijagrama stanja \newline Izmjene u dijagramu razreda komponenti \newline Izmjene u dijagramu razreda Utilities \newline Izmjene u dijagramu razreda View \newline Izmjene u dijagramu razreda modula \newline Izmjene u dijagramu razreda ViewModel \newline  Dodana slika za dijagram razreda Utilities \newline Dodana slika za dijagram razreda View \newline Dodana slika za dijagram razreda modula \newline Dodana slika za dijagram razreda ViewModel	& Samodol & 15.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.26 & Dodan opis dijagrama razmještaja & Popović & 15.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.27 & Dodan dijagram komponenti \newline Dodana slika dijagrama komponenti \newline Izmijenjen dijagram razreda \newline Izmijenjen dijagram komponenti \newline Izvezena slika dijagrama komponenti \newline Dodan UserTest i njegov opis \newline Dodani kodovi za ispitivanje komponenti i njihov opis \newline Dodani kodovi za ispitivanje sustava \newline Dodan opis dijagrama komponenti & Gorup & 16.1.2020. 		\\[3pt] \hline 
			1.28 & Promjena dijagrama razreda \newline Izvezena slika dijagrama razreda \newline Uređivanje teksta \newline Ispravak dijagrama razmještaja \newline Izvezena slika dijagrama razmještaja \newline Ažuriran dnevnik promjena  & Ivandić & 16.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.29 & Upisan zadnji sastanak \newline Promjena opisa dijagrama razmještaja \newline Mala promjena imena & Popović & 16.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			1.30 & Završne pripreme & Martinović & 16.1.2020. 	\\[3pt] \hline
			\textbf{2.0} & Finalna verzija za drugu predaju  & Martinović & 16.1.2020. \\[3pt] \hline
		\end{longtabu}