primitīvs webserviss Android applikācijas datu saņemšanai un tālākai apstrādei.

Darbināšanai vajadzēs docker un docker-compose.

Lai palaistu no CLI:
>cd uz direktoriju, kur atrodas .yml fails;

>sudo docker-compose up