1. Які існують типи даних у Javascript?
String (стрічка - текст), Number (невелике число), bigInt (велике число, записується з n в кінці), 
Boolean (true/false), null (особливий - даних нема), undefined (особливий - дані невизначені), Object (об'єкти), Symbol (одиночні символи). 

2. У чому різниця між == і ===?
== - дорівнює. Використовується для порівняння, може прирівнювати різні типи даних (3 == '3') // true;
=== - строге дорівнює. Використовується для порівняння, не прирівнює різні типи даних (3 === '3') //false

3. Що таке оператор?
Оператор - це позначення дії. Змінні або дані, з якими працює оператор називаються оперантами.
Наприклад a + b = c, "+" та "-" - оператори; a, b, c -  операнти. 