1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
Функції необхідні для уникнення повторення коду. Якщо одну і ту саму дію слід виконати декілька разів, зручніше і коротше
написати функцію один раз і потім лише викликати саму функцію повторно. Якщо функція була прописана через declaration, 
то функція буде видима для всіх викликів у коді, в якій би його частині вона не була прописана.

2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
Аргумент необхідний для того, щоб функція "розуміла" з якими даними та якою їх кількістю вона буде оперувати.
В аргумент однієї і тієї ж функції можна передавати різні змінні з різних частин коду, що уникає необхідності прописувати 
різні функції для різних змінних, атже вміст аргументу не є сталим параметром.

3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
Оператор return є оператором, що повертає значення функції, після якого виконання тіла функції припиняється.
Якщо return записаний без значення або дії, які треба повернути, оператор повертає порожню функцію, тобто фактично 
функція нічого не повертає.