1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
forEach() є callback функцією, тобто "викликає" кожен елемент масиву один раз. 
Використовуючи цей метод, можна застосувати будь-які інші дії до всіх елементів масиву по черзі, завдяки чому
їх можна фільтрувати, видаляти, копіювати в новий масив тощо.  

2. Як очистити масив?
Є декілька способів. 
1) задати змінній, в якій зберігається масив, порожній масив:
let arr = ['d', 5, null, "userName"];
arr = [];
Працює лише зі змінною let, яку можна перезаписати. Крім того, по факту, це складно назвати очищенням масиву, 
адже ми просто присвоюємо змінній значення іншого, порожнього масиву.

Другий - встановити довжину масиву рівну нулю:
let arr = ['d', 5, null, "userName"];
arr.length = 0;

Третій - сплайс від першого до останнього елементу:
let arr = ['d', 5, null, "userName"];
arr.splice(0, arr.length);

3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
За допомогою Array.isArray(array):
let arr = ['d', 5, null, "userName"];
Array.isArray(arr); // true;
let notArr = 'd, 5, null, userName';
Array.isArray(notArr); // false;