1. Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування
Екранування дозволяє використовувати спеціальні символи в якості звичайних. Це необхідно, наприклад, 
для пошуку символу в string, який поза його межами використовується як спецсимвол, або для відображення в html 
спецсимволів як звичайних символів.
2. Які засоби оголошення функцій ви знаєте?
Оголосити функцію можна за допомогою:
 
 A. function declaration:

function func(params) {
//body
return;
}

B. function expression:

const func = function(params) {
    //body
    return;
}

C. Arrow function:

(params) => { //body }

D. Function constructor

const func = new Function();

3. Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?
Hositing це фактично застосованість певної частини коду залежно від того, в якому фрагменті коду 
ця частина написана. Простими словами, здатність посилатися на функцію або змінну до того, 
як виконаються попередні фрагменти. 
Для функцій hoisting працює залежно від способу створення. Function declaration хойститься, інші способи створення - ні. 
Для змінних hoisting теж працює, однак викликати змінні conts & let не можна (не через hoisting, а через те, що 
до моменту, поки код не пройде до оголошення змінної, її не буде ініціалізовано). Змінну var можна викликати з будь-якої
частини коду незалежно від того, де вона оголошена, оскільки вона є глобальною.
Деякі джерела пояснюють hoisting як умовне "перенесення" функцій та змінних догори коду. 