1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)
DOM це модель, що упорядковує структуру сторінки у вигляді "дерева", де кожен кінцевий елемент
є нодом, що містить об'єкти. За допомогою DOM можна отримати доступ до нодів через JS.

2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
innerHTML змінює весь вміст HTML-елемента, включно з тегами та атрибутами, які можуть знаходитися всередині, 
в той час як innerText змінює лише текст і не змінює теги або атрибути. 

3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?
Можна звернутися або через методи .getElementsBy[TagName, Id, etc.](), або за допомогою методу .querySelector[All]().
Зручнішими є query selectors, тому що вони виконують пошук елементів за будь-якими CSS селекторами,
включно з ховерами. Крім того, ці методи можна застосувати до всього документа, що скорочує стрічку коду.
