Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?

Клавіатура не завжди є зручним способом введення даних з точки зорю UX, тому за можливості
слід надавати перевагу іншим способам введення даних. Крім того, клавіатура 
недоступна на мобільних пристроях, де використовується віртуальна клавіатура (IME).
Також при використанні події input не можна запобігти дефолтним діям баузера, частина з яких 
реалізується натисканням клавіш, отже під час введення тексту можна випадково викликати
якусь іншу подію.  