1. Опишіть своїми словами різницю між функціями setTimeout() і setInterval()`.
setTimeout() - викликає функцію, що передається в перший аргумент, з затримкою в мілісекундах, що передається
в другий аргумент. 
setInterval() - викликає функцію, що передається в перший аргумент, циклічно, а тривалість циклу передається
в другий аргумент. Тобто таймаут викликається раз, інтервал - доки не буде очищений. 

2. Що станеться, якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво і чому?
Спрацює одразу після виконання всього іншого коду, тобто таким чином ми задаємо інтервал 0 і відлік починається 
від завантаження всього іншого коду. 

3. Чому важливо не забувати викликати функцію clearInterval(), коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?
Якщо її не додати, функція setInterval() реалізовуватиметься безкінечно.