1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.
Цикли дозволяють повторювати операції декілька разів з певним проміжком значень змінної. У поєднанні з іншими функціями JS, 
це може бути корисно у багатьох випадках, наприклад перевірити для яких значень у проміжку виконується та чи інша умова, або 
виконати певні дії якщо серед перевірених циклом значень є потрібні. Крім того, цикли дозволяють задавати ітерацію, тобто крок 
з яким дані будуть перевірятися.
2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.
Цикл for зручно використовувати для перевірки значень від і до, в той час як цикл while більш підходить для роботи з проміжком значень,
для яких справедлива певна умова.
Наприклад,

for (let i = 1; i <10; i++){
    
}
Дозволить в тілі циклу виконати операції з числами від 1 до 9 (цикл for має обов'язкову декларацію, умову та ітерацію), у той час як

while (variableOne == true) {

}
виконуватиме операції зі змінною доки вона не стане ==false, або доки цикл не перерветься іншим чином (break || continue).
Обидва цикли можна використовувати в ряді однакових ситуацій, але буде відрізнятися синтаксис, а отже зручність їх використання. 

3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?
Неявне перетворення типів даних - це "мимовільне" перетворення, тобто таке перетворення, яке JS виконує за замовчуванням,
наприклад при нестрогому порівнянні "==" або при використанні арифметичних операторів крім "+". 
Явне перетворення типів даних - це перетворення, яке здійснюється операторами перетворення, наприклад:
Number(variableOne) - конвертує значення в число;
String(variableTwo) - конвертує значення в текст;