1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту
Метод об'єкту по суті є властивістю об'єкта, значенням якої є функція;
тобто функція, яку містить об'єкт.

2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
Властивість об'єкта може мати значення, що є будь-яким типом даних, включно із власне об'єктом. 

3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?
Це означає, що сам по собі об'єкт не є фактичним значенням, а є своєрідною "обгорткою", що містить 
посилання на фактичні значення його властивостей. Практично це видно з того, що при присвоєнні
змінній const значення об'єкта сам об'єкт замінити на інше значення змінної не можна, 
а от його властивості та їх значення можна перезаписати. 