1. Як можна оголосити змінну у Javascript?
Змінну можна оголосити за допомогою "let", "const" і "var". 
Наприклад,
let variableOne, variableTwo, variableThree;
const variableFour = 'Variable Four';
var variableFive (є завжди глобальною, тому краще не використовувати).

2. У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
Обидві функції використовують модальне вікно для запиту даних користувача, 
але prompt потребує введення даних у вікно, в той час як confirm виводить лише дві кнопки, умовно кажучи, "підтвердити" та "скасувати".

3. Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
Неявне перетворення типів - це "мимовільне" перетворення типів (тобто без вказання функцій перетворення). 
Наприклад, при обчисленні a - 'b', де тип даних а -  Number, а 'b' - String, JS переведе String в Number, 
якщо значення змінної буде записане числом і зможе обчислити різницю. 
let a = 6, b = '3';
console.log (a-b); // 3

