---
title: "Release 1.0 versie 0.92"
weight: 20
---

# Changelog release 1.0 versie 0.92

Wijzigingen naar aanleiding van laatste input uit Tactisch Overleg schriftelijke ronde 1e week januari 2021

- Oude changelog tot versie 0.9 is verplaatst naar het archief en niet meer opgenomen in de afsprakenset.
- Bij het [Modeluitwisselprofiel](../../../modeluitwisselprofiel) is nu in [principe 8](../../../modeluitwisselprofiel/principes#principe-8) een verwijzing opgenomen naar het interoperabiliteitsmodel voor gegevensuitwisseling. 