---
title: "Releaseinfo"
bookCollapseSection: true
weight: 2
---

# Releaseinfo

{{< hint info >}}
In deze sectie is meta-informatie opgenomen over de release van de afsprakenset. De Release- en versiebeschrijving duidt de positionering en status van deze publicatie. Wijzigingen ten opzichte van eerder gepubliceerde versies (en een historisch overzicht van wijzigingen) zijn opgesomd in de Changelog.
{{< /hint >}}

{{< section >}}
