---
title: Introductie Test Site
---

# Introductie

Deze Site bevat de testgevallen en voorbeelden van het maatwerk voor iStd Go Hugo Book Template dat gebruik maakt van de functionaliteit in het [Hugo Book Theme](https://github.com/alex-shpak/hugo-book).
