---
bookToC: false
regelType: Bedrijfsregels
regelCode: OP186-ref
description: Het beeindigen van een toewijzing op een datum die in het verleden ligt kan alleen na overleg met de betreffende aanbieder.
wordtGebruiktIn: iWmo 3.0, iWmo 3.1, iWlz 2.3, iJw 3.0, iJw 3.1, iWlz 2.2
geenTechnischeRegels: false
---
{{< hint warning >}}
  
Deze regel is van toepassing op die situaties waarin de aanbieder niet had kunnen weten dat hij geen zorg of ondersteuning meer mocht leveren.
  
{{< /hint >}}
