---
bookToC: false
regelType: Bedrijfsregels
regelCode: OP179-ref
description: De grootte van verzonden bestanden mag niet meer zijn dan 25 Mb.
wordtGebruiktIn: iWmo 3.0, iWmo 3.1, iEb 1.0, iWlz 2.3, iJw 3.0, iJw 3.1, iWlz 2.2
geenTechnischeRegels: false
---
{{< hint warning >}}
  
Deze regel wordt niet naar de techniek vertaald; daar waar grotere bestanden verwerkt kunnen worden is dat uiteraard toegestaan.
Daar waar de grootte van bestanden tot problemen in de verwerking leidt, is deze regel bedoeld om duidelijk te maken dat de verzender de bestandsgrootte moet aanpassen.
  
{{< /hint >}}
