---
bookToC: false
regelType: Invulinstructies
regelCode: IV034-ref
description: Hoe moet XsdVersie gevuld worden?
wordtGebruiktIn: iWmo 3.0, iWmo 3.1, iEb 1.0, iWlz 2.3, iPgb 2.0, iJw 3.0, iJw 3.1, iWlz 2.2
---
{{< hint warning >}}
  
De waarde voor de elementen BasisschemaXsdVersie en BerichtXsdVersie in het datatype CDT_XsdVersie moeten overgenomen worden uit de schemadefinitie (XSD) waarop het bericht gecreëerd/gebaseerd is. Deze waarden staan in de schemadefinitie respectievelijk in /xs:schema/xs:annotation/xs:appinfo/<namespace>:BasisschemaXsdVersie en /xs:schema/xs:annotation/xs:appinfo/<namespace>:BerichtXsdVersie. 
Voor "<namespace>" wordt de namespace van de desbetreffende  iStandaard ingevuld, bijv. 'iWlz', 'iWmo', enz.
  
{{< /hint >}}
