---
bookToC: false
regelType: Invulinstructies
regelCode: IV033-ref
description: Hoe moet XsltVersie gevuld worden?
wordtGebruiktIn: iWmo 3.0, iWmo 3.1, iEb 1.0, iWlz 2.3, iPgb 2.0, iJw 3.0, iJw 3.1, iWlz 2.2
---
{{< hint warning >}}
  
Wanneer de ontvanger fouten constateert in een bericht op basis van de ter beschikking gestelde XSLTs, wordt in het retourbericht aangegeven welke XSLT-versie gebruikt is voor de controle. Dit versienummer is opgenomen in de output van de XSLTs en dient overgenomen te worden in het retourbericht.

  
{{< /hint >}}
