---
bookToC: false
regelType: Bedrijfsregels
regelCode: OP325-ref
description: Een wijziging die met status aanlevering 2 wordt doorgegeven, overschrijft in zijn geheel de laatst verzonden aanlevering.
wordtGebruiktIn: iEb 1.0, iWlz 2.3, iWlz 2.2
---
{{< hint warning >}}
  
Dit betekent dat het niet mogelijk is om voor een (1) client twee wijzigingen voor dezelfde aanlevering op dezelfde dag te versturen.
  
{{< /hint >}}
