---
bookToC: false
regelType: Restricties
regelCode: RS032-ref
description: Datum vullen zonder tijdzone.
wordtGebruiktIn: iWmo 3.0, iWmo 3.1, iEb 1.0, iWlz 2.3, iPgb 2.0, iJw 3.0, iJw 3.1, iWlz 2.2
XSDString: 'pattern value="[^:Z]*"'
---
{{< hint warning >}}
  
Bij datatypen van het type date is het niet toegestaan een Tijdszone mee te geven. 
Bijvoorbeeld: 
2016-08-30 is goed
2016-08-30Z is niet goed
  
{{< /hint >}}
