---
bookToC: false
regelType: Uitgangspunten
regelCode: UP003-ref
description: De privacy van de client is in de iStandaarden geborgd doordat
  aangesloten ketenpartijen zich conformeren aan de Algemene Verordening
  Gegevensbescherming (AVG).
wordtGebruiktIn: iWmo 3.0, iWmo 3.1, iEb 1.0, iWlz 2.3, iJw 3.0, iJw 3.1, iWlz 2.2
---
{{< hint warning >}}

Bij twijfel dient de (zorg)professional contact op te nemen met de functionaris gegevensbescherming (FG) of met de adviserende (branche)organisatie op het gebied van de AVG. test

{{< /hint >}}