---
regel:
  type: Invulinstructie
  code: IV068
---
## Documentatie 

Percentages worden gevuld in honderdste procenten. Bijvoorbeeld: 9000 is negenduizend honderdste procent, is 90%.



** Generereerd door `create_content.py` op 28 February, 2022**

