---
regel:
  type: Technische regel
  code: TR363
---
## Documentatie 

Elke toewijzing die op basis van het verzoek om wijziging wordt gegeven krijgt dezelfde ReferentieAanbieder, die wordt overgenomen uit het verzoek



** Generereerd door `create_content.py` op 28 February, 2022**

