---
regel:
  type: Technische regel
  code: TR323
---
## Documentatie 

VorigReferentieNummer van de credit Prestatie moet worden gevuld met ReferentieNummer van de oorspronkelijke debet Prestatie.



** Generereerd door `create_content.py` op 28 February, 2022**

