---
regel:
  type: Technische regel
  code: TR364
---
## Documentatie 

ReferentieAanbieder van de toewijzing moet worden gevuld met de waarde van ReferentieAanbieder van de oorspronkelijke verzoek om toewijzing of verzoek om wijziging



** Generereerd door `create_content.py` op 28 February, 2022**

