    1.Як можна оголосити змінну у Javascript?
    Ми можемо оголосити змінну за допомогою "const",наприклад:
    const myConst; Коли ми присвоюємо їй значення, то ми вже
    не можемо його змінювати,це значення константа.Також ми 
    можемо оголосити змінну за допомогою "let".У таких змінних
    ми можемо змінювати значення під час роботи.
    2.У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
    Prompt ставить користувачу питання,на яке він може відповісти 
    тільки "Так" або "Ні"(cansel),в той час як confirm дає змогу
    користувачу ввести своє значення.
    3.Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
    Неявне перетворення типів це такий вид перетворення ,при якому 
    ми перетворюємо один тип даних у інших при виконанні якихось   
    логічних дій або математичних, наприклад додавання
    Приклад : 
     let myNumbr = 5;
     let myStr = '3';
     console.log(5 + '3');
    