    1.Які існують типи даних у Javascript?
    у JS ісують такі типи даних:
    -Boolean(значення true or false)
    -Number(числа)
    -symbol
    -String(строковий тип даних)
    -BigInt(дуже великі числа з n в кінці)
    -Null(це порожня змінна або невідома)
    -Undefined(те саме що null,тільки приймає значеня коли змінна оголошена)
    -Object(складний тип даних, в якому вже складны вирази,типу масивів,функцій)
    2.У чому різниця між == і ===?
     == - Це такий оператор,який порівнює з приведенням типів, тобто якщо ми порівняємо строкове "1" == цифрі 1,повернеться True
    === - Це оператор суворої типізації, тобто "1" === 1 поверне false,адже це різні типи даних.
    3.Що таке оператор?
    Це такий вираз, за допомогою якого ми можемо проводити різні математичні,арифметичні операції
    Наприклад : логічні оператори:&&(логічне і), ||(логічне або).