1.Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
Функції у програмуванні потрібні для того ,щоб не перенасичувати код в тих ситуаціях та щоб він був більш читабельним,коли якісь дії виконуються за певним шаблоном.
2.Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
Аргументи ми передаємо у функцію для того щоб зробити з ним(ними) певні дії описані у функції та повернути результат.
3.Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
Функція завжди щось повертає. Завдяки оператору return ми можемо зупинити виконання функції та повернути якісь значення або
результат якогось виразу. Наприклад return a - b.