Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch.
    Конструкцію try...catch доречно використовувати, коли до нас приходять дані, правильність яких ми неможемо відслідкувати, наприклад: користувач вводить дані або дані надсилаються із серверу.