1. Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript
    Прототипне наслідування в js потрібно для того, щоб можна було на основі одного класу створити другий, в який будуть входити всі методи та властивості першого класу. Але в другий можна додавати нові або змінювати попередні властивості або методи.

2. Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?
    Для того, щоб отримати всі параметри конструктору батьківського класу.