1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.
    Новий HTML тег на сторінці можна створит за допомогою методу createElement() для document.
2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.
    Перший параметр означає місце, куди записувати HTML розмітку відносно заданого вузла. Існує 4 варіанти:
        2.1. beforebegin - записує розмітку перед початком заданого вузла.
        2.2. afterbegin - записує розмітку у вузлі на початку.
        2.3. beforeend - записує розмітку у вузлі в кінцію
        2.4. afterend - записує розмітку після заданого вузла.
3. Як можна видалити елемент зі сторінки?
    Щоб видалити елемент за сторінки можна скористатися методом remove() для заданого вузла. 