1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)
    DOM - це об'єктна модель документа HTML, яка складається з DOM-дерева, в кому є вузли-елементи(теги) та текстові вузли(текст) .
2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
    Якщо ми будемо змінювати властивість innerHTML, то те що ми пропишемо буде створюватися в самому HTML- файлі, а якщо змінимо innerText, то ми просто змінимо текст в середині елемента. Наприклад, якщо ми захочимо записати якийсь тег додатково то, якщо ми  запишемо його в inerHTML, цей запис не відобразиться на сторінці, а запишеться в HTML-файл, а якщо теж саме прописати в innerText то в буквальному смислі тей текст відобразиться на сторінці.
3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?
    До елемента сторінки можна звернутися декуількома способами:
        1. querySelector('nameSelector')
        2. querySelectornAll("nameSelector")
        3. getElementById('valueId')
        4. getElementByClasName('clasName')
        5. getElementByTagName('tagName')
        6. getElementByName("name")

    Кращий спосіб це querySelector/querySelectorAll тому що в нього можна вписати будь-який css-селектор (тег, id, або клас)