1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
    Метод forEach працює за допомогою callback функціЇ, в якій є такі параметри, як: значення елементу, індекс едементу та сам масив. Він перебирає значення в масиві.
2. Як очистити масив?
    Щоб за одну операцію очистити масив, треба написати arr.length = 0; arr - назва масиву.
3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
    Щоб перевірити змінну на те, чи є вона масивом треба прописати Array.isArray(arr); arr-назва масиву.