1. Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібно в мовах програмування
    Екранування - це так звані регулярні вирази, які допомогають з работою зі строками, наприклад: перенесення строки на декілька рядків, або додавання різних символів (наприклад точки вгорі та внизу символа) до букв, ще додавання смайликів та робота з регістрами.
2. Які засоби оголошення функцій ви знаєте?
    Я знаю 3 способи для оголошення функції:
    1) function name (parametrs){body of function} // function declaration
    2) const name = function(parametrs){body of function} //function expression
    3) const name = (parametrs) =>{bodt of function} // стрільникова
3. Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?
    Я так розумію, що hoisting - це коли викликаєш функцію або змінну раніше, ніж вона прописана в коді. У змінних, окрім var, немає можливості викликатись раніше ніж вони оголошені. А ось у функцій типу function declaration така можливість є, у function expretion - немає.