1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту
    Метод об'єкту - це таж сама функція, але яка описана всередині цього об'єку, та належить саме роботі з ним.
2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
    Значення властивості об'єкта може мати будь-який тип даних із тих, що є в JavaScript.
3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття? 
    Посилальний тип - уе означає, що об'єкт посилається на свої властивості та їх значення. Тобто при виведенні значеня властивості об'єкта у консоль, ми спочатку звератємось до об'єкта, потім до властивості, на яку посилається об'єкт.