1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
    Функції в програмуванні потрібні для того, щоб не писати один і той самий фрагмент коду декілька разів.  
2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
    У деяких функціях є параметри, і ці параметри застосовуються всередині самої функції. Коли ми вводимо аргумент, його значення стає на місце цього параметру і функція виконується саме з цим агрументом. При кожному виклику функції аргументи иожуть будти різними, тому і результат виклику функції буде різним.
3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
    Оператор return є невід'ємною частиною "чистої" функції. Він потрібен для того, щоб повертати значення у саму функцію. Якщо ми просто написали return, то він поверне значення undefind у функцію.