1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.
    У програмуванні цикли потрібні для того щоб не писати по декілька разів один і той самий вираз. Тобто щоб виконувати декілька разів одні і ту ж операцію, наприклад console.log().
2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.
    Цикл "for" я використовувала в тому випадку, коли я знала скільки саме разів я хочу зробити одну і ту саму дію. Цикл "do-while", коли хотіла щоб цикл виконався хочаб один раз, навіть якщо умова була ложною.
    А "while" у всіх інших випадках.
3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?
    Явне перетворення типів, це коли ми пишемо словами на який тип ми хочемо перетворити змінну, наприклад Number("34");
    Неявне перетворення типів, це коли ми здійснюємо перетворення за допомогою інших методів і не прописуємо "словами" в який тип ми хочемо перетоврити змінну, наприклад +"34". "+" - знак конкатинації, за його допомогою можна перетворити змінну строкового типу, в якій є число в чисельний тип.