1. Опишіть своїми словами, що таке обробник подій.
    Обробник подій - це те, що страцьовує, коли відбувається та чи інща подія. Наприклад, при кліку на кнопку вона змінює колір.

2. Опишіть, як додати обробник подій до елемента. Який спосіб найкращий і чому?
    Обробник подій можна додати цими способами:
    2.1. Через атрибут (прописуємо код саме в HTML)
    2.2. Через метод addEventListener (метод в js, який має такі параметри як, подія та функція)
    2.3. Через властивість об'єкта(в js створюємо атрибут як властивість об'єкта та прописуємо функцію)
        Найкріщий спосіб це через метод addEventListener, тому що його можна написати багато разів і в кожен раз код може бути різним. А в інших способах ми будемо просто перезаписувати кожен раз складові функції, якщо будемо писати їх декілька разів.