1. Які існують типи даних у JavaScript?
    Існує 6 типів даних:
        1) Number
        2) String
        3) Boolean
        4) Object (array та function - об'єктні типи даних)
        5) Undefined
        6) Null (але якщо ввести typeof Null то буде тип object - це помилка в JavaScript)
2. У чому різниця між == і ===?
    == - це нестрога рівність, яка не враховує тип даних
    ===- це строга рівність, яка враховує тип даних
3. Що таке оператор?
    Оператор допомогає оброблювати якусь інформацію в JavaScript.