1. Напишіть, як ви розумієте рекурсію. Навіщо вона використовується?
    Так звана рекурсія - це коли функція викликає саму себе. Вона використовуються в  таких випадках, коли функція з кожним крокрм повинна виконати туж задачу, але трішки простіше. Обов'язково потрібно написати оператор для зупинки функції, у зворотньому ж випадку вона буде виконуватися безкінечно.