1. Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?
    Тому що можуть з'являтися багато нюансів та помилок, наприклад користувач може вставити одразу весь текст за допомогою миші. Тож для перевірки краще використовувати інші способи, а не натискання клавіш.