1. Як можна оголосити змінну в JavaScript?
    Змінну в JavaScript можна оголосити трьома способами: var, let, const.
    Змінна var вже застаріла тому її краще не використовувати.
    Змінна const використовується в тих випадках, коли не планується в майбутньому змінювати значення змінної.
    Змінна let використовується в усіх інших випадках.
2. У чому різниця між фінкцією prompt та функцією confirm?
    Функція prompt виводе на екран вікно, в яке користувач може ввести якісь данні або відмовитися від введення.
    Функція confirm виводе на екран вікно, де у користувача можна запитати щось. В цьому вікні знаходяться кнопки ок (кристувач згоден) та відміна (користувач не згоден)
3. Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
    Неявне перетворення типів- це, коли перетворення відбувається не через оголошення функції або методу перетворення. 
    Наприклад:
    console.log("5"+6);
    В даній строчці "6" неявно перетворюється на строку завдяки знаку конкотинації "+". І в консоль виводиться сторка зі значенням 56.