For iOS 11 Apple now needs "Promotional Text".
Max 170 characters.

--

ServicePlanner to wspierająca służbę aplikacja dla Świadków Jehowy. Obsługuje synchronizację danych, planowanie, zliczanie czasu, zarządzanie adresami, itd.