Pentru iOS 11, Apple are nevoie acum de "Text promoţional".
Max 170 de caractere.

--

ServicePlanner este o aplicaţie a serviciului de teren pentru Martorii lui Iehova cu sincronizare pe mai multe dispozitive, programare, cronometru, vizite, hărţi, etc.