---
id: oefening
title: oefening
sidebar_position: 2
---

# Oefening

Oefenen met het maken van pull requests doen we met de broncode van deze eigenste opgave.

* Maak een fork van de repository waarin deze opgave geschreven werd. (te vinden op: https://gitlab.com/ikdoeict/public/workshop/git/workshop) 
* Doe een zinvolle wijziging en stel deze voor als pull request.

Geen inspiratie voor een zinvolle wijziging?

* Ongetwijfeld staat nog ergens een spellingsfout die gecorrigeerd kan worden
* Misschien is er nog een zin die duidelijker kan, of is de layout ergens niet consistent
* Ben je nog ambitieuzer? Voorzie gerust nieuwe features, video's, layout tweaks, ...

