*******************************************************************************
Strengths of the project
*******************************************************************************

Quality controls
===============================================================================
Nunc vitae tellus nunc. Fusce dignissim, sem eget cursus auctor, ipsum nunc mollis
nulla, sed ultricies libero leo ut tellus. Nulla facilisis magna sed felis ullamcorper iaculis.


API
===============================================================================
Nunc vitae tellus nunc. Fusce dignissim, sem eget cursus auctor, ipsum nunc mollis nulla, s
ed ultricies libero leo ut tellus. Nulla facilisis magna sed felis ullamcorper iaculis.


Reproducibility
===============================================================================

Nunc vitae tellus nunc. Fusce dignissim, sem eget cursus auctor, ipsum nunc mollis
nulla, sed ultricies libero leo ut tellus. Nulla facilisis magna sed felis ullamcorper iaculis.


Open source technologies
===============================================================================

Nunc vitae tellus nunc. Fusce dignissim, sem eget cursus auctor, ipsum nunc mollis
nulla, sed ultricies libero leo ut tellus. Nulla facilisis magna sed felis ullamcorper iaculis.
