*******************************************************************************
Objectives
*******************************************************************************

Why Metark ?
===============================================================================

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam sodales dui sit amet
commodo luctus. Nulla ac est vel eros egestas pharetra rhoncus in ligula. Donec at
diam sagittis sapien ullamcorper tristique sed vel tellus. Nam ut augue orci.
Praesent ut fringilla neque. Nunc malesuada varius nisl eget faucibus. In euismod
facilisis ligula, vel viverra risus laoreet vel. Curabitur et volutpat tortor. Sed
vitae vehicula diam. Suspendisse potenti. Proin diam ipsum, bibendum eu volutpat
ac, imperdiet eget velit.

The proposed solution
===============================================================================

Morbi mattis sapien elementum tortor finibus sagittis. Sed quis metus felis. Fusce
congue, libero sit amet tincidunt porta, metus lorem posuere nibh, ac tincidunt enim
odio a massa. Donec at diam nibh. Ut posuere erat lorem, at hendrerit tortor varius non.
Nulla interdum neque eu orci accumsan, et iaculis augue lobortis. Quisque quis nunc est.
Praesent tempus nisi sit amet sapien placerat facilisis. Duis lectus tellus, rhoncus sit
amet sapien in, efficitur congue nunc. Aliquam vitae ornare lectus. Nunc nulla neque,
venenatis ut condimentum non, tristique at purus.



