# stm32f051_freertos_example

STM32F0Discovery Free RTOS example !!!makefile!!! based...
#mb

Proje submodule kullanmaktadır. clone larken aşağıda ki komutla almalısınız..

git clone --recurse-submodules https://gitlab.com/ictr.club/stm32f051_freertos_example.git