%\documentclass[a4paper]{article}
%\pagestyle{empty}
%\usepackage{cmtt}
%\usepackage{eurosym}
%\begin{document}
\voffset=-1cm
\hoffset=-1cm

\begin{ttfamily}
\begin{center}
\begin{huge}
\textbf{Verklaring van aankoop}
\end{huge}
\end{center}

\begin{large}

\vspace{10mm}
\noindent
Achternaam: ...................................\\
~\\
Titel(s): .....................................\\
~\\
Voorna(a)m(en): ...............................\\

\noindent
verklaart bij deze de onderstaande lijst aan boeken te hebben gekocht van Studievereniging A--Eskwadraat. De rekening kan dan
ook naar het volgende adres worden gestuurd:
~\\

\noindent
Ter attentie van: ...................................\\
~\\
Adres: ..............................................\\
~\\
Postcode/Plaats: ....................................\\
~\\
Anders: .............................................\\

Lijst aan boeken:\\

\begin{tabular}{ccccp{20mm}p{20mm}}
...&stuk(s)&van ....................&\'a & \euro & \euro\\
~&~&~&~&~&~\\
...&stuk(s)&van ....................&\'a & \euro & \euro\\
~&~&~&~&~&~\\
...&stuk(s)&van ....................&\'a&\euro&\euro\\
~&~&~&~&~&~\\
...&stuk(s)&van ....................&\'a&\euro&\euro\\
~&~&~&~&~&~\\
&&&&&\multicolumn{1}{r}{+}\\
\cline{6-6}
&&&&Totaal:&\euro\\
~&~&~&~&~&~\\
\end{tabular}

\vbox{
\noindent
Datum: ..-..-.... (DD-MM-YYYY)

\vspace{1cm}

\begin{tabular}{ll}
\hspace{-1cm}Namens: ........................&Namens Studievereniging A-Eskwadraat:\\
~&~\\
\hspace{-1cm}Handtekening: &Handtekening: \\
\end{tabular}}

\end{large}
\end{ttfamily}

%\end{document}

