\documentclass[usepdftitle,invisible]{beamer}

\usetheme{aes2}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{aes, hyperref, pdfpages, textcomp}

\newcommand*{\Vim}{\includegraphics[height=1em]{vim_icon.png} \, \,}%

\begin{document}

	\author{\aeskwadraat WebCie\\
	\url{www@a-eskwadraat.nl}}
	\title{Vim-cursus}
	\date{2018-14-02}

	\begin{frame}
		\titlepage
	\end{frame}

	\begin{frame}
		 \frametitle{Inhoudsopgave}
		 \tableofcontents
	\end{frame}

	\section{Inleiding}

	\subsection{Wat is Vim?}

	\begin{frame}{Wat is Vim?}
		\begin{itemize}[<+->]
			\item \Vim is een tekstverwerker, net als `notepad'.
			\item \Vim bevat `hoge orde' commando\textquotesingle s om je bedoeling letterlijk om te zetten in een paar commando\textquotesingle s.
			\item \Vim is terminal-based en (bijna) overal geinstalleerd.
		\end{itemize}
	\end{frame}

	\begin{frame}{Waarschuwing van tevoren}
		\begin{figure}
			\includegraphics[width=\textwidth]{vim_strip.png}
		\end{figure}
		\begin{quote}
			Vim is not an editor designed to hold its users{\textquotesingle} hands.
			It is a tool, the use of which must be learned.
		\end{quote}
	\end{frame}

	\section{Zelf aan de slag!}

	\begin{frame}
		\begin{itemize}
			\item Volg de handleiding op \url{https://home.a-eskwadraat.nl/~webcie/vim-cursus/opgaven.txt}
			\item Hier zijn ook de installatieinstructies te vinden.
			\item Vraag ons al je vragen!
		\end{itemize}
	\end{frame}

\end{document}

